Política

política municipal

La Generalitat demana a l'alcalde de Vidreres que respongui a l'oposició

El PSC i l'extinent d'alcalde Jordi Gómez es queixen a Governació que Jordi Camps els oculta la informació

El batlle ho nega i assegura que els la dóna

La Generalitat ha fet un informe en què demana a l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, que faciliti la informació sol·licitada pels regidors de l'oposició. Ruth Rosique, portaveu del PSC, i Jordi Gómez, regidor no adscrit, van presentar una queixa a Governació perquè, segons denuncien, no se'ls facilita la documentació per poder fer la feina. “Considero que l'alcalde de l'Ajuntament ha de donar l'accés a la informació sol·licitada per la regidora Ruth Rosique i el regidor Jordi Gómez per poder desenvolupar les funcions que tenen encomanades”, diu l'informe signat per Josep Maria Bartroli, cap del servei territorial d'Administració Local.

Els afectats ahir mateix van lliurar l'informe al secretari. L'oposició va lamentar que el text és un “reconeixement” però no és de compliment obligat. També han portat la queixa al síndic de greuges, que encara no els ha respost. “Els temes més importants no els podem treballar com toca perquè no tenim la informació a temps: una part de la informació arriba tard i l'altra no arriba”, va dir Rosique, que exclou d'aquesta situació els regidors de VST-ERC i alguns de CiU i ho focalitza en Camps.

L'alcalde es defensa

L'alcalde ho nega: “Anem facilitant la informació, però no amb la velocitat que es voldria, perquè hi ha molta feina a fer.” Camps va demanar comprensió: “A tots ens agradaria que en el moment que demanéssim una cosa poguéssim tenir la resposta de seguida, però hem de ser conscients que això no és possible.”

LES FRASES

L'alcalde els ha de donar l'accés a la informació sol·licitada [...] per poder desenvolupar les funcions
informe del departament de governació de la generalitat
Els temes importants no els podem treballar com toca perquè no tenim la informació a temps
Ruth Rosique
portaveu del psc a vidreres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.