Política

política municipal

Els veïns seran a la comissió de l'aigua de Vidreres

El PSC marxa de la primera reunió perquè no hi ha els representants veïnals, però el govern local fa marxa enrere i els convidarà

Els socialistes demanen un canvi d'advocats municipals

Aquesta setmana passada, es va celebrar la primera reunió de la comissió de l'Ajuntament de Vidreres sobre l'abastiment d'aigua a les urbanitzacions. I, com no podia ser d'una altra manera, va començar amb polèmica: el PSC va marxar al principi de la reunió per l'absència dels veïns.

L'alcalde, Jordi Camps, en el ple extraordinari del mes passat en què es va debatre aquesta qüestió, va anunciar que els veïns serien a la comissió. Però, a l'hora de la veritat, no els va convidar al·legant indicacions de la secretaria municipal. La primera reunió de la comissió, però, va començar precisament nomenant els representants veïnals que hi assistirien, segons fonts presents a la reunió. Després, el PSC es va negar a continuar la comissió sense els veïns. “No estem d'acord a començar la reunió sense els representants dels veïns”, va explicar Ruth Rosique, portaveu del PSC a l'Ajuntament, per això no van voler “avançar cap més punt de la reunió”.

La comissió sobre l'abastiment d'aigua es tornarà a convocar aquesta setmana, ara ja amb els representants veïnals, i s'espera que es puguin debatre els punts previstos.

Guerra pels advocats

Una de les peticions del PSC és que l'Ajuntament deixi d'estar representat en aquesta qüestió pel bufet Cuatrecasa, que tal com ells mateixos van admetre, fins fa uns mesos també eren els advocats de l'empresa de l'aigua. “No volem que Cuatrecasa representi l'Ajuntament”, va dir Rosique. Tot i això, el govern local es manté ferm. “Els advocats que treballen per a l'Ajuntament de Vidreres són uns grans professionals i tenen tota la nostra confiança”, va assegurar l'alcalde.

LA FRASE

No estem d'acord a començar la reunió sense els representants dels veïns
Ruth Rosique
Portaveu del psc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.