Política

L'equipament de la Diada

L'ANC posa a la venda lots amb una samarreta, una banderola i un adhesiu per finançar la Via Catalana

La samarreta groga serà l'element distintiu de l'Onze de Setembre i la banderola, l'identificatiu per accedir a la cadena

L'Onze de Setembre serà groc. La Via Catalana cap a la Independència pretén reunir milions de persones en una cadena humana que travessarà tot el país el dia que commemorem la Diada Nacional de Catalunya. L'Assemblea Nacional Catalana, que n'és la impulsora, posa a la venda centenars de milers de lots, compostos per una samarreta, una banderola i un adhesiu, que serviran per finançar la complexa logística d'un esdeveniment d'aquestes característiques, el precedent més clar del qual és el que van protagonitzar els països bàltics, Estònia, Letònia i Lituània, abans de la seva independència, i que va reunir dos milions de persones.

Els costos logístics de mobilitzar centenars de milers de persones, el cost de les armilles dels milers de col·laboradors de la organització, els mitjans aeris que es contractaran per difondre les imatges al món sencer, els escenaris que s'instal·laran al llarg del recorregut, els espots i vídeos per engrescar la gent i, en definitiva, la logística d'un acte sense precedents seran sufragats amb els diners que es recolliran amb la venda dels lots. Per comprar el lot de l'ANC cal entrar a www.llibertatidignitat.cat. La banderola servirà d'element identificatiu per accedir al lloc assignat de la cadena humana, també es pot fer servir de fulard i per formar la cadena. El lot es podrà recollir en un punt de distribució dels que publiquem o demanar que un missatger el porti a domicili. Amb el lot compraràs un metre de cadena que podràs conservar per sempre com a testimoni d'un dia històric.

Vols ser un distribuïdor de l'equipament?

Si vols afegir-te a la llista dels distribuïdors de l'equipament de la Diada mitjançant el teu establiment, el teu club o la teva associació pots fer-ho enviant un correu amb les teves dades a [email protected] o trucant al 902 221010. D'aquesta manera podràs formar part de la xarxa de punts de recollida i venda de l'equipament oficial de la Via Catalana i contribuiràs a finançar les despeses d'organització de la cadena humana.

Encarrega'l ara mateix i no et quedis sense lot

L'ANC fa èmfasi en la necessitat d'encarregar ben aviat l'equipament de la cadena, per la complicació logística de fabricar i distribuir centenars de milers de lots. S'ha prioritzat fer tot el procés a Catalunya, tant de fabricació com d'estampació i manipulació en la que, possiblement, sigui l'operació de marxandatge més voluminosa que mai s'hagi fet en aquest país, per a un acte puntual.

El lot de la cadena humana, l'element identificatiu de la Via Catalana

L'element distintiu de la Via Catalana cap a la Independència és el groc. Per això l'Assemblea Nacional Catalana ofereix el lot compost per una samarreta, la banderola i un adhesiu al preu de 12 euros, que serviran per finançar la cadena humana. La samarreta, de diverses talles, i la banderola, amb la llegenda en català “Cap a la independència” i en anglès “Towards Independence”, seran clau per a la formació de la cadena i com a element identificatiu per accedir al punt assignat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.