Política

Joaquim Nadal presidirà una taula gironina pel dret a decidir

L'exconseller socialista accepta la proposta de l'alcalde convergent Carles Puigdemont per poder “defensar un dret bàsic”

Nadal ha volgut deixar molt clar que no treballarà a favor del sí ni del no, sinó a favor de la consulta

L'exconseller socialista i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, ha acceptat la proposta de l'actual alcalde de Girona (CiU), Carles Puigdemont, per presidir una taula gironina pel dret a decidir, un procés que vol treballar a favor de la consulta. “Adquireixo un compromís personal i cívic amb tots els gironins i gironines”, ha explicat Nadal, per a qui “defensar el dret a decidir és defensar un dret bàsic que està a l'arrel de la democràcia”.

En una roda de premsa conjunta amb Puigdemont, Nadal ha detallat que amb aquest projecte es compromet “amb la llibertat de les persones, amb la democràcia, que és l'expressió màxima de la llibertat, compromís amb la convivència ciutadana i la cohesió social”. Ha volgut deixar molt clar, però, que no treballarà a favor del sí ni favor del no.

Així mateix, ha indicat que presidir aquest projecte ha estat una decisió persona que no ha consultat amb ningú. I que espera no defraudar a cap dels meus amics i amigues “de totes les opcions polítiques”, ni els seus companys de partit. En aquest sentit, ha assegurat que demanarà Anna Pagans “que s'incorpori en aquesta taula perquè com més gent, millor”. “Tothom hi té cabuda”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.