Política

POLÍTICA

Fernández (PSC) creu que la cadena humana trontolla

El dirigent socialista replica Àngel Ros recordant-li que “el PSC no s'ha quedat cap 11 de setembre a casa”

El màxim responsable socialista a les comarques gironines, Juli Fernández, va respondre ahir a les declaracions del dirigent del PSC i alcalde de Lleida, Àngel Ros, en què afirmava que “l'Onze de Setembre és massa important i simbòlic per quedar-nos a casa al marge dels actes massius”: “En el dia 11 de setembre, el PSC no s'ha quedat mai a casa i en aquest tampoc s'hi quedarà.”

Per si algú en tenia cap dubte, Juli Fernández va anunciar que, en l'àmbit de les comarques gironines, el PSC serà present en tots els actes per reivindicar el dret a decidir “a través de consulta legal acordada”, per demanar “respecte pels sentiments nacionals com a país”, per caminar cap a un model de finançament “més just que porti més recursos per Catalunya” i per reivindicar “una nova democràcia més participativa i més transparent”. Fernández creu que la cadena humana comença a trontollar quan podria haver estat massiva i lamenta que com a lema no s'hagi triat el dret a decidir perquè “uneix més sensibilitats”. “Abandonem el camp base abans de fer el cim”, assegura.

El PSC es planteja en el nou cicle polític, a parer de Juli Fernández, tres grans reptes. En primer lloc, “aconseguir que es pugui fer la consulta, perquè necessitem que el poble de Catalunya es manifesti obertament sobre quin ha de ser el seu futur”, però també es planteja treballar per garantir la igualtat d'oportunitats i, en tercer lloc, fer-ho per afrontar una renovació democràtica. El dirigent socialista és clar i contundent respecte a l'assoliment dels objectius: “Si no n'aconseguim un de sol serà un fracàs com a formació política.”

LA FRASE

La cadena trontolla quan podria haver estat massiva. Abandonem el camp base abans de fer cim
Juli Fernández
PRIMER SECRETARI DELS SOCIALISTES GIRONINS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.