Política

El diputat del PSC Xavier Sabaté relaciona les morts a les platges amb la Via Catalana

El socialista critica que el govern es preocupi per “preparar la cadena” enlloc de solucionar problemes com els accidents a les platges catalanes

El diputat del PSC al Parlament de Catalunya Xavier Sabaté ha relacionat aquest diumenge en una piulada al Twitter les morts a les platges catalanes amb la Via Catalana que impulsa l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de cara a l'Onze de Setembre. “Ningú no es pregunta a la Catalunya anestesiada per què tantes morts a les platges? Avui 2 morts més. i el govern? Ah! Prepara la cadena”.

La piulada ha provocat moltes crítiques a la xarxa social, sobretot de molts integrants de l'ANC, que li han recordat que la cadena humana l'organitza aquesta entitat amb la col·laboració de milers de voluntaris i li han criticat que utilitzi el drama de les morts a les platges per criticar el govern. L'executiu català encara no ha anunciat si participarà en la iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.