Política

Una senyera enllaçarà el passeig de Gràcia l'11-S

L'ANC negocia llogar trens des de Barcelona i Sabadell cap al Baix Ebre

L'organització de la Via Catalana a Barcelona prepara una cadena humana especial, amb dues senyeres gegants, al passeig de Gràcia. La idea és crear un passadís delimitat per senyeres a banda i banda i fer passar per dins una o diverses cadenes humanes.

El coordinador de la Via Catalana a Barcelona, Manel Pardo, està convençut que al cèntric i turístic passeig de Gràcia el volum de gent serà molt superior al que es necessitaria, i per això es plantegen fer-hi un model de cadena diferent entre la plaça Joan Carles I i la plaça de Catalunya. “Tot el món estarà pendent de nosaltres”, explica Pardo, i per tant, “hem de pensar formats que siguin molt visuals per a les televisions i les fotografies dels diaris”.

L'organització té previst col·locar un centenar de voluntaris per aguantar dues senyeres tan llargues com sigui possible. Si hi ha molta gent, es podrien formar a dins diverses cadenes humanes en paral·lel. El recorregut (vegeu el mapa correcte de Barcelona; al publicat ahir hi faltava un tram) tindrà diversos punts d'interès en què algunes agrupacions locals de l'ANC estan preparant actuacions de cultura tradicional i castells.

Trens cap al Perelló

L'ANC està negociant amb Renfe el lloguer de dos trens especials per transportar gent des de Barcelona i Sabadell fins a les Terres de l'Ebre i, en concret, els trams ara per ara menys plens, com el que va de l'Atmella de Mar a l'Ampolla passant pel Perelló. Els trens sortirien el mateix dia 11 de setembre al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.