Política

Ros assegura que al PSC no hi sobra ningú i que els crítics reflecteixen la pluralitat catalana

L'alcalde de Lleida i membre de l'executiva del PSC defensa les diferents sensibilitats i “la pluralitat” que hi ha dins dels socialistes catalans i assegura que això “enriqueix”

L'alcalde del PSC i membre de l'executiva del PSC, Àngel Ros, ha assegurat aquest dilluns que al PSC “no hi sobra ningú” i que les diferents “sensibilitats” que hi ha dins del partit no fan més que “reflectir” la “pluralitat” de la societat catalana. En una entrevista a TV3, Ros ha respost així al secretari d'acció política del PSC, Antoni Balmón, que en una carta publicada aEl Periódico ha defensat que al partit dels socialistes catalans “hi sobren experts del soroll sense rellevància actual que s'ofeguen en la seva vanitat”.

Ros ha assegurat que en les veus diverses que hi ha dins del PSC “no hi ha voluntat de crítica cap a la direcció”. Per l'alcalde de Lleida, “som un conjunt de companys militants socialistes que volem el progrés per a Catalunya i volem crear un espai més dins del món socialista”. “Ajudem a reflectir el que és la realitat catalana i la pluralitat, sobretot en el fet nacional i les relacions entre Catalunya i Espanya i això enriqueix”, ha explicat.

Ros ha afirmat que els crítics “ens preocupa molt més Catalunya i els ciutadans que no pas els problemes interns del partit” i ha assegurat que busquen “obrir-nos” més a la societat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.