Política

Rajoy diu a Mas que si vol canviar la constitució “ja sap quins són els camins”

El líder popular avança que respondrà pròximament al president català

Cospedal assegura que el PP no ha canviat la seva posició en relació a Catalunya i la defensa de “la nació espanyola”

El president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dilluns davant l'executiva del seu partit que no ha canviat de posició respecte a Catalunya i ha respost al president de la Generalitat, Artur Mas, que si vol canviar la Constitució ja sap quins són els camins per fer-ho. Fonts assistents a la reunió han explicat que el líder del PP ha avançat que Mas tindrà una resposta a la seva carta pròximament i que ell sempre està obert al diàleg, segons informa EFE.

Després de la reunió de la cúpula popular, que s'ha celebrat a porta tancada, la secretària general del partit, Maria Dolores de Cospedal, ha reiterat en roda de premsa que la posició del PP “és la defensa del nostre ordenament jurídic, la defensa de la nació espanyola i la defensa d'una Espanya que no s'entén sense Catalunya i d'una Catalunya que no s'entén sense Espanya”.

A més, ha subratllat que també defensaran en tot moment que “la sobirania nacional resideix a tot el poble espanyol, no només a una part”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.