Política

Dotze metres de senyera a Llagostera

El consistori ha posat la bandera al punt més alt del nucli urbà

Una senyera de dotze metres quadrats s'alça sobre la torre de la muralla de Llagostera, al punt més alt del nucli urbà. La bandera, visible des de molts pobles de l'entorn gràcies al seu privilegiat emplaçament, es va penjar el cap de setmana passat. D'altra banda, l'alcalde del municipi, Fermí Santamaria, ha dirigit una crida als llagosterencs a fi que pengin senyeres als balcons durant la Diada.

Excursió a Terra Negra

Durant l'Onze de Setembre, s'han organitzat diversos actes al municipi. Un dels més tradicionals és la trobada a Terra Negra (a la carretera de Tossa, quilòmetre 5), punt on conflueixen els termes municipals de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. La trobada és a les 10 del matí i s'hi farà un esmorzar popular. Per a la gent de Llagostera que hi vulgui anar caminant, la trobada és al pavelló a les 7.30 hores.

Al migdia es farà l'acte institucional a la sala de plens de l'ajuntament. Els actes continuaran al municipi a partir de les set de la tarda, després de la Via Catalana, amb concerts i música.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.