Política

Èxit de la piulada massiva #volemvotar per demanar a Rajoy la consulta

La convocatòria s'ha fet a través de les xarxes socials i el whatsapp i ha aconseguir ser TT mundial

L'objectiu era omplir de mencions el perfil de @marianorajoy

#Queremosvotar i #Wewanttovote també s'han convertit en tendència

Les xarxes socials i fins i tot el whatsapp ha servit aquest diumenge a la tarda per convocar una piulada massiva a les 18h per reivindicar el dret a votar en una consulta sobre el futur de Catalunya. Després de la carta que Mariano Rajoy va enviar aquest dissabte a Artur Mas, en resposta a la demanda per iniciar una negociació per celebrar la consulta, internet i les xarxes socials no han tardat a respondre amb una iniciativa que ha aconseguit que l'etiqueta #VolemVotar es convertís en el tema del moment a Twitter a l'Estat per fer arribar així el missatge al govern espanyol. I no només ha estat TT a l'Estat, sinó que també ho ha estat a nivell mundial. La crida en castellà, #Queremosvotar i #wewantotvote també s'han convertit en tendència del moment, segons Trendsmap Espanya

També ha estat una tendència del moment el perfil de @marianorajoy, ja que en la crida a la piulada massiva es demanava als participants que dirigissin el missatge al president espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.