Política

POLÍTICA

ERC de Girona, a la Taula pel Dret a Decidir

L'alcaldable Maria Mercè Roca veu bé que l'ens treballi aviat i tingui “molt de gruix”

El grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Girona ha acceptat amb “agraïment” la proposta de l'exalcalde Joaquim Nadal d'integrar-se a la Taula Gironina pel Dret a Decidir, diu l'alcaldable Maria Mercè Roca.

La futura cap de llista d'ERC considera “lògic i normal” que la seva formació sigui en aquesta taula ciutadana, ja que ha “treballat sempre per la independència”. “Ara és important que la taula sigui activa i tingui molt de gruix. La filosofia de la taula és bona i som molts els que volem votar”, destaca la dirigent republicana, que està convençuda que la consulta es farà l'any vinent. “Hi ha d'haver una sola pregunta i que no plantegi dubtes.”

L'escriptora nascuda a Portbou considera que la taula s'hauria de reunir ben aviat, posar fil a l'agulla i donar així suport al manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que ha fet públic l'expresident del Parlament Joan Rigol.

Sense cap regidor a l'Ajuntament de Girona, Roca valora que l'equip de govern i els grups de l'oposició ja tinguin en compte la seva formació. Recentment, els republicans gironins s'han integrat en el Consell de Cohesió de Serveis Socials, segons es va aprovar en l'últim ple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.