Política

Aguirre aterra a Barcelona per alertar de les “conseqüències” de la independència

La presidenta del PP de Madrid ofereix avui una conferència amb el títol ‘La meva visió de Catalunya' al Círculo Ecuestre

Esperanza Aguirre considera que “qui incompleix les lleis s'acaba convertint en una república bananera”

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, farà aquest dijous una conferència - col·loqui a Barcelona amb el títol La meva visió de Catalunya on parlarà de les “conseqüències” que comportaria la independència. Segons ha informat el PP de Madrid, l'acte, al qual acudiran unes 300 persones, tindrà lloc a les 14.50 hores en el Cercle Eqüestre, i estarà moderat pel president del Círculo Ecuestre, Borja Carcía-Nieto.

Aguirre ja va avançar aquesta setmana la seva voluntat de parlar sobre les conseqüències socials, culturals, familiars “i dels llaços en general” davant d'una hipotètica independència de Catalunya.

Segons l'expresident de la Comunitat de Madrid, els catalans no poden ni imaginar-se les conseqüències d'una eventual independència, i ha afegit que si creuen que tindrien un govern democràtic moderat “també van donats”. Al seu entendre, els catalans tindran “un govern d'esquerres totalitari”, entre d'altres coses, perquè “qui incompleix les lleis s'acaba convertint en una república bananera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.