Política

Navarro dóna la benvinguda a Aguirre en les tesis socialistes

Duran retreu a la dirigent del Partit Popular que vulgui “salvar” Catalunya

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va donar ahir la “benvinguda” a Esperanza Aguirre en les tesis socialistes per haver apostat per la reforma de l'Estat de les autonomies. En aquest sentit, va celebrar que Aguirre hagi entès que “fa falta un canvi en la Constitució” i que “cal avançar perquè Catalunya i Espanya puguin conviure en millors condicions”. D'aquesta manera, Navarro es va referir a la conferència que la presidenta del PP de Madrid va fer dijous a Barcelona, des d'on va fer una crida a “catalanitzar Espanya” i a posar fi al cafè per a tothom.

Per la seva part, el president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, va retreure a Aguirre que ara “vulgui salvar la vida a Catalunya” i la va convidar a tenir memòria, en referència a episodis hostils que ha protagonitzat contra Catalunya, com l'actitud “ofensiva” respecte a l'opa de Gas Natural a Endesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.