Política

Rajoy, contra la independència a ‘The Wall Street Journal'

Sosté que demanar un estat català “va en contra de l'evolució natural del món”

Ofensiva catalana per donar a conèixer el procés català al món, però també ofensiva espanyola per deixar clara l'oposició del govern de l'Estat a una consulta sobiranista. El president espanyol, Mariano Rajoy, assegurava ahir en unes declaracions al rotatiu americà The Wall Street Journal que reclamar la independència “va en contra de l'evolució natural del món”. Rajoy hi critica durament els plans del president de la Generalitat, Artur Mas, per celebrar una consulta, que van “en el camí oposat” a la Unió Europea. En aquest sentit, consideraria “completament absurd” que se'n quedés fora.

En l'article, dels periodistes Christopher Bjork i Richard Boudreaux, s'assegura que la resposta de Rajoy al repte sobiranista és “quedeu-vos amb nosaltres”. El president estatal es declara “espanyol” i afegeix: “Crec que tot nosaltres estarem millor dins d'Espanya.” Rajoy reforça la seva oposició a la consulta recordant que Madrid ja ha deixat clar que “bloquejarà tot referèndum català que no tingui autorització per raons constitucionals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.