Política

Homs reitera que el propòsit del govern és fer una consulta el 2014

“Ni córrer més del compte ni parar-nos”, assegura el portaveu de l'executiu català, després de l'article de Duran i Lleida en què defensa una tercera via

Assegura que el líder d'Unió “no incorpora res de nou” a les seves tesis i defensa la prioritat de l'executiu de Mas per la consulta

“Ni córrer més del compte ni parar-nos. Pas ferm, que ens ve marcat per una majoria silenciosa” que va sortir al carrer l'Onze de Setembre i que va votar a les urnes fa gairebé un any. El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha reiterat que el pla de treball de l'executiu de Mas segueix on estava: “El propòsit del govern és fer una consulta el 2014 i aquesta és la qüestió clau”. “La data i la pregunta s'establiran a finals d'any”, com estava previst, ha assegurat. D'aquesta manera, ha volgut treure importància a la polèmica generada per un articlepublicat aquest dilluns per Josep Antoni Duran i Lleida a La Vanguardia, en què defensava una tercera via en el procés sobiranista.

Per Homs, l'opinió de Duran no difereix de la ja expressada: “No hi ha cap novetat”; “no incorpora res de nou”. I ha assegurat que el que defensa el portaveu de CiU al Congrés és la consulta. Una consulta que Homs assegura que és la prioritat del govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.