Política

Navarro defensa que el poble de Catalunya “sigui consultat” però dins la legalitat

El líder del PSC critica Mas assegurant que “el seu govern no sap respondre als patiments dels ciutadans”

El líder del PSC, Pere Navarro, ha estat el segon dirigent a intervenir en el debat de política general al Parlament, en què s'ha mostrat crític amb la gestió del govern d'Artur Mas, assegurant que segueix “sense idees ni lideratge per treure Catalunya del pou”. “Hem après que el seu govern no sap respondre als patiments dels ciutadans”, ha assegurat. De fet, Navarro ha començat el seu discurs assegurant que “Catalunya està pitjor de fa quatre anys” i en referència a Mas: “Vostè té part important de responsabilitat”.

A més de criticar la pròrroga dels pressupostos del 2013 i les polítiques socials -destacant els problemes de malnutrició infantil, Navarro ha parlat sobre la consulta, assegurant que “els socialistes estem tant o més emprenyats que els catalans que van sortir al carrer l'Onze de setembre. Som partidaris que el poble de Catalunya sigui consultat” però ha remarcat que ha de ser una consulta “legal”. El dirigent socialista ha criticat que el procés sobiranista ha provocat la “fractura” de Catalunya i s'ha mostrat clar dient que “no creiem en la ruptura” amb Espanya, sinó que “volem estar junts, però millor”. “Ara li diuen la tercera via”, ha reblat en referència a les opinions expressades aquest dilluns per Josep Antoni Duran i Lleida. “Li recomano que ens vegi com a aliats i no com un obstacle”, ha dit Navarro en referència a l'hora de realitzar la consulta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.