Política

Mas viatja a Brussel·les per defensar el procés sobiranista a Europa

El president es reuneix amb els vicepresidents de la CE Olli Rehn i Marcos Sefcovic i també amb el comissari d'Ocupació

És el setè viatge que fa a la seu de la Comissió Europea des que és president de la Generalitat

El president català, Artur Mas, viatja a Brussel·les per defensar el procés sobiranista català davant els els vicepresidents de la Comissió Europea Olli Rehn i Maros Sefcovic, amb qui es reuneix aquest matí. El president, però, no es podrà entrevista amb el cap de l'executiu comunitari, José Manuel Durão Barroso, per “problemes d'agenda”. Sí que ha mantingut una entrevista amb el comissari d'Ocupació, Lázsló Andor.

El viatge arriba després que portaveus de la Comissió Europea hagin advertit que una Catalunya independent quedaria fora de la UE.

Aquest és el setè viatge que Mas fa a Brussel·les des que és president de la Generalitat, i la seva agenda ha començat a les 9.30h, entrevistant-se amb Andor a la seu de la CE.

A les 11h farà una roda de premsa a la Delegació del Govern; després dinarà amb Rehn; despatxarà amb Sefkovic; a les 15.45 es reunirà amb els eurodiputats catalans; i a les 16.15 es trobarà amb els catalans que treballen en les institucions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.