Política

política municipal

El PSC de Lloret, en crisi amb el grup municipal

Pel partit, el govern incompleix un acord

Els regidors ho desmenteixen

El distanciament entre el PSC de Lloret de Mar i el seu grup municipal s'accentua. Francisco Pastor, primer secretari local, va fer arribar un comunicat en què denunciava que el govern local (CiU-ERC) havia incomplert l'acord de pressupost en matèria d'Educació en el que fa referència a destinar 80.000 euros a beques de menjador i a adquisició de llibres. “Els socialistes lloretencs reclamen saber on s'han destinat aquests diners, ja que a hores d'ara els beneficiaris dels llibres d'aquest curs escolar els han hagut de comprar”, va dir Pastor, que acusa el govern local d'haver-se “desentès” de les famílies.

La rèplica li va arribar des del seu propi grup municipal. “S'ha incomplert el pressupost en alguns punts, però precisament en Educació, sí que s'ha complert”, va dir Joan Bernat, portaveu del grup del PSC. Bernat, que és membre de l'executiva local, va denunciar que Pastor hagués fet l'escrit sense consultar-los-ho: “Ens desmarquem del que pugui dir si abans no parla amb el grup.” Precisament anit hi va haver assemblea del PSC de Lloret, on s'esperava la presència de Juli Fernández, primer secretari del PSC gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.