Política

Camacho veu Duran “més a prop” dels contraris a la independència que de Mas

La líder del PPC creu que un cord entre les forces no independentistes és “complicat” però factible

Adverteix al portaveu de CiU que la tercera via “no té futur” i l'única opció és el diàleg amb Rajoy

La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous que veu al portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, “més a prop” dels que estan contra la independència que del president de la Generalitat, Artur Mas. “Crec que Duran cada vegada està més lluny de Mas, i aquest, més a prop d'Homs i del seu partit que de Duran”, ha afirmat.

En una entrevista al programa El món a RAC1, Camacho ha subratllat la importància que els partits contraris a la independència uneixin forces. Encara que veu “complicat” l'acord entre les forces no independentistes, ha defensat que és factible, i per això ha demanat veure com més aviat tant Duran com amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, per abordar les possibilitats d'acord.

La líder popular, però, ha advertit Duran que la tercera via “no té futur” i que l'aposta confederal no té camí ni recorregut, i ha subratllat que l'única via és el diàleg amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per emprendre una reforma del model autonòmic centrat en una millora del finançament.

Sobre el diàleg entre Mas i Rajoy ha assegurat que, malgrat que no és una relació fluïda, és millor que la de fa uns mesos, i s'ha mostrat favorable a que els dos presidents mantinguin la interlocució per donar sortida a la situació a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.