Política

Homs: “Si cada cop tenim menys competències i recursos és menys probable que puguem fer front a la crisi”

El portaveu del govern explica que el llistat que prepara sobre les deslleialtat de l'Estat cap a Catalunya estarà enllestit la setmana que ve i que la iniciativa no va en detriment de l'objectiu de fer la consulta

Insta l'executiu espanyol a elaborar també els compromisos adquirits amb Catalunya i que “segons ells” han complert

El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha avançat aquest dilluns que el llistat sobre les deslleialtats de l'Estat cap a Catalunya que elabora l'executiu estarà enllestit la setmana que ve. Homs ha assegurat que l'objectiu de la mesura, que s'enviarà al govern espanyol i a la comunitat internacional, és “oferir un debat serè i documentat“ sobre la situació en què es troba Catalunya i com afecte “al nostre dia a dia”. “Si cada cop tenim menys competències i menys recursos, és menys probable que puguem fer front a la crisi”, ha avisat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Homs també ha assegurat que el llistat de greuges per dialogar amb Madrid no va en detriment de l'objectiu “irrenunciable” per negociar la consulta.

Homs ha instat l'executiu espanyol a llistar també els compromisos que té amb Catalunya i “que compleixen, segons ells”. El portaveu del govern ha reiterat que el propòsit és posar sobre la taula quina és la situació actual per poder “oferir informació” i “posar transparència a la situació d'ara” per tenir “un debat serè i documentat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.