Política

Els Estopa també rebutgen que el moviment 12-O els utilitzi en un nou vídeo

Asseguren que se senten “utilitzats” per la plataforma Som Catalunya, Somos España

Aquesta setmana Iniesta també es va mostrar indignat perquè es va utilitzar la seva imatge sense permís en un altre vídeo

  • La frase dels Estopa que s'utilitza en el nou vídeo promocional.

“El meu germà i jo ens sentim utilitzats pel moviment 12-O. No sé per què ens tenen que barrejar amb res... serà possible?”. D'aquesta manera s'han expressat David i José Muñoz a través del seu compte de Twitter per rebutjar que la plataforma Som Catalunya, Somos España els hagin utilitzat en un nou vídeo que han penjat per motivar a la participació en l'acte que organitzen aquest dissabte a la plaça Catalunya.

La indignació dels Estopa arriba pocs dies després que el jugador del Barça Andrés Iniesta es molestésamb la plataforma per utilitzar la seva imatge -extreta del programa El convidat de TV3-en un altre vídeo.

Aquest divendres, el portaveu de Som Catalunya, Somos España, José Domingo, ha negat que la plataforma realitzés el vídeo d'Iniesta, tot i que hi apareixia el logo de l'entitat, però sí que ha admès que tenien constància del vídeo en què s'utilitza unes declaracions del duet Estopa -pronunciada per persones anònimes.

El nou vídeo promocional es presenta sota el missate: “Si piensas como Estopa, Gasol, Caballé, Iniesta o Lara... Ven el 12 de octubre a la fiesta de la convivencia”. En 37 segons, diverses persones pronuncien frases d'aquests personatges populars, que també es poden llegir sobreimpreses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.