Política

Cospedal assegura que a Catalunya hi ha qui només “vol imposar el seu criteri i eslògans”

La secretària general del PP reitera la voluntat de diàleg “però sempre respectant la Constitució i les lleis”

Defensa la participació de la formació a la concentració del 12-O i respon les crítiques de C's

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha explicat aquest dilluns després de la reunió del comitè executiu del Partit Popular que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha posat de manifest que tant l'executiu com el seu partit “estan disposats a parlar” i a “dialogar d'allò que s'hagi de dialogar però sempre respectant la Constitució i les lleis”. “Són altres els que no volen parlar. Volen imposar el seu criteri i els seus eslògans sense cap mena de diàleg”, ha subratllat de Cospedal.

Preguntada per la concentració de dissabte passat a Barcelona en motiu del 12 d'octubre, María Dolores de Cospedal ha valorat molt positivament la participació del Partit Popular de Catalunya en assegurar que “la nostra presència va quedar clara” i que “va ser molt més intensa que la de cap altre partit”. Cospedal responia així les crítiques del president de Ciutadans, Albert Rivera, sobre l'absència dels líders nacionals del Partit Popular a la marxa.

Per a Cospedal, la manifestació del 12 d'octubre era una mobilització “on havien d'estar els partits polítics, no els governs”. “La presència del Partit Popular d'Espanya està meridianament clara”, ha subratllat Cospedal, tot assegurant que “estaven els nostres símbols i les nostres identificacions”.

La número dos del PP ha lamentat que “hi ha alguns que han donat més importància a les persones que hi havia”, i ha dit que aquestes crítiques semblen “el dret de queixa d'aquells que ni tant sols volen seure a parlar sobre la manera de defensar una Espanya plural”. És per això que ha acabat ironitzant amb què “ja m'estranyava que el senyor Rivera no es queixés d'alguna cosa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.