Política

Som Catalunya, Somos España anuncia noves mobilitzacions pel dia de la Constitució

L'entitat crida a exterioritzar el vincle amb Espanya i a ampliar la base social dels seus partidaris

Afirma que els catalans “han de manifestar sense cap tipus de trava la seva clara oposició a la ruptura ciutadana que porta implícita l'aventura independentista”

Som Catalunya, Somos España, entitat organitzadora de la manifestació del 12-0 a la plaça de Catalunya, ja ha anunciat noves mobilitzacions el 6 de desembre per commemorar la Constitució. En un comunicat, l'organització fa balanç del passat dissabte i parla de la “concentració més nombrosa de la història de la democràcia que s'ha portat a terme un 12 d'octubre”. Després d'agrair la col·laboració de formacions, entitats i persones, Som Catalunya, Somos España anima tots aquells que no són independentistes a què “mostrin sense reticències la seva voluntat de defensar la unitat de l'Espanya democràtica i treballin articuladament a favor d'ampliar la base social”.

L'entitat remarca que “ara més que mai, davant de la pressió segregacionista liderada pel govern, és transcendental que els ciutadans disconformes exterioritzin amb naturalitat i fermesa el seu vincle amb Espanya”. Els catalans, diuen, “han de manifestar sense cap tipus de trava la seva clara oposició a la ruptura ciutadana que porta implícita l'aventura independentista”.

És per això que Som Catalunya, Somos España potenciarà les celebracions que “uneixen els catalans” i commemorarà la Constitució “en el marc d'un escenari unitari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.