Política

Homs lamenta que el govern espanyol no sigui “honest” per reconèixer que “no vol parlar de res” amb Catalunya

El conseller de la Presidència assegura que el llistat de greuges és un exercici de transparència i critica que Madrid no ho interpreti d'aquesta manera

Participa en a cloenda d'unes jornades sobre administració electrònica

Les reaccions de sorpresa i negació del govern espanyol al llistat d'incompliments de l'Estat amb Catalunya fet públic per la Generalitat són interpretades des del govern com una excusa de Madrid per amagar la nul·la voluntat de diàleg. “Haurien de tenir el fair play de llegir-ho com un exercici de transparència i, a partir d'aquí, discutir. I, si no, tenir l'honestedat de dir nosaltres no volem parlar de res”, ha opinat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, durant la cloenda d'unes jornades sobre administració electrònica que s'han fet aquest dijous al Palau de la Generalitat. Segons ell, negar que la llista de greuges s'hagi de resoldre és equivalent a dir que no es vol parlar de res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.