Política

Mas declina anar al sopar de Foment del Treball perquè Sáenz de Santamaria en serà la màxima autoritat com a presidenta en funcions

La vicepresidenta del govern espanyol assumeix la presidència en funcions perquè Rajoy és a l'estranger

El president de la Generalitat considera que s'han canviat les condicions de l'acte i en el seu lloc hi anirà el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha decidit no assistir al sopar convocat per Foment del Treball en què també hi participa la vicepresidenta del govern espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría. El motiu de l'absència de la màxima autoritat catalana a l'acte és una qüestió de protocol. Segons fonts de Presidència, Mas considera que s'han canviat les condicions de l'acte, en que es farà el liurament de les Medalles d'Honor de Foment del Treball..

En un principi, el president de la Generalitat n'era la màxima autoritat i li corresponia obrir i cloure els discursos sopar. Però, la situació ha canviat perquè el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que és de viatge a l'estranger, ha delegat en Sáenz de Santamaría la presidència en funcions del govern espanyol perquè.

Mas ha comunicat la seva decisió al president de Foment del Treball, Gay de Montellà, i en el seu lloc hi anirà el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.