Política

Mena: “Vull votar per poder dir 'no' a la independència, però cal fer la pregunta”

L'ex fiscal en cap de Catalunya defensa que els catalans facin la consulta per decidir el seu futur

El jurista considera que abans, però, cal garantir mecanismes “perquè tothom n'acati els resultats”

L'ex fiscal en cap de Catalunya, José María Mena, ha assegurat aquest dimarts a El Matí de Catalunya Ràdio que els catalans han de fer la consulta per decidir el seu futur. I no només això, sinó que cal garantir mecanismes “perquè tothom n'acati els resultats”.

Mena ha deixat clar que ell no és independentista i que vol votar per dir ‘no'. “Estic a favor que em preguntin per poder votar que no, però cal fer la pregunta. Ara ja no es pot anar dient som molts o som pocs, i a veure qui treu més gent al carrer, això ja no es pot fer”, ha indicat.

Al seu entendre, a més, abans de fer la consulta, caldrà establir un principi de lleialtat perquè tothom acceptés el resultat. En aquest sentit, ha apuntat: “Jo, per exemple, que no estic a favor de la independència, el que resultés de la consulta jo ho acataria i si sortís que sí i seguiria a Catalunya tranquil·lament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.