Política

Crida a encerclar el Palau de Pedralbes

L'ANC pretén fer visible el procés català davant dels assistents al Fòrum Econòmic del Mediterrani

“Volem donar visibilitat al procés.” Aquest és l'objectiu de la concentració que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per avui a les sis de la tarda al Palau de Pedralbes, coincidint amb la clausura del I Fòrum Econòmic del Mediterrani Occidental. Amb la iniciativa, que parteix de la territorial del districte de les Corts, es pretén internacionalitzar la causa catalana i l'independentisme, ja que en aquesta trobada hi participaran ministres i representants empresarials de deu països de la llera del Mediterrani com per exemple l'Estat espanyol, Portugal, Itàlia, el Marroc, Algèria i Mauritània.

Èxit a la xarxa

Els organitzadors fan una crida perquè tothom que hi vulgui participar porti estelades, i es mostren sorpresos pel rebombori que està suposant la mobilització, sobretot a les xarxes socials: “Força gent ens està dient que vindrà”, assegura la coordinadora de l'ANC-Les Corts, Ariadna Isern. Si les previsions es desborden i la convocatòria té un important èxit de participació, l'ANC no descarta encerclar el Palau de Pedralbes com si fos una cadena humana.

Pel que fa al vet del govern espanyol respecte al president de la Generalitat, l'assemblea considera que s'ha de censurar l'actitud de Rajoy: “Ens hauria agradat que les institucions catalanes hi fossin presents”, rebla Ariadna Isern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.