Política

política municipal

Bosch plega i el PSC empata amb CiU a Vidreres

L'alcalde es nega a convocar el ple demanat per l'oposició pel tema d'Antifrau, i ho ha de fer el secretari

La fins ara regidora de Vidreres no adscrita, Isabel Bosch, que havia estat al PSC, va confirmar ahir que finalment ja ha plegat. Bosch ja havia presentat la seva renúncia el 16 de juliol passat, però l'alcalde, Jordi Camps, la va convèncer que posposés la seva decisió. La seva marxa farà que el PSC recuperi un regidor i CiU deixarà de ser la força amb més representants, ja que tindrà els mateixos que el PSC (4), tot i que continua governant en minoria i, de moment, no sembla probable que això canviï. Malgrat tot, l'oposició ha mantingut converses per parlar de la possibilitat de formar un nou govern. El regidor no adscrit, Jordi Gómez, va afirmar que l'oposició està “unida” i va deixar clar que té “més força que mai”.

Bosch ja havia deixat clar al juliol, quan va presentar la renúncia per primer cop, que tot i acceptar continuar perquè li ho demanava l'alcalde, la seva decisió era ferma, i que era només un ajornament temporal. L'exregidora del PSC va presentar altre cop la instància per plegar el dia 17 d'aquest mes. Bosch no va fer ahir cap comentari, només va confirmar que plega. El grup PSC-Progrés per Vidreres va agrair a Bosch que finalment hagi renunciat al càrrec, ja que els permet deixar pas a la següent membre de la llista, Anna Blaya. Bosch era membre del grup no adscrit des del 5 d'octubre del 2012.

LA XIFRA

2
vegades
ha presentat Isabel Bosch la seva renúncia. El primer cop no va plegar perquè l'alcalde li ho va demanar.

LA DATA

08.11.13
és el dia
en què se celebrarà el ple demanat per l'oposició. L'ha convocat el secretari, ja que l'alcalde no ho havia fet.

L'alcalde no convoca el ple

L'oposició va forçar, a principis d'aquest mes, un ple extraordinari per tractar la investigació d'Antifrau relacionada amb l'alcalde, i l'ús indegut del registre per part de Camps. La instància perquè es convoqués el ple va entrar en el registre pocs dies després, i ja han transcorregut els 15 dies preceptius perquè l'alcalde convoqués el ple. El termini, de fet, va acabar ahir, i atès que Camps no l'ha convocat, és el secretari municipal qui ho haurà de fer d'ofici. Segons fonts municipals, el ple serà el 8 de novembre, deu dies després de la fi del termini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia