Política

Rull diu que el PP pot acabar de gregari d'UPD

El secretari d'organització de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, va advertir ahir al PP que corre el risc d'“acabar sent un partit gregari d'Unión, Progreso y Democracia (UPD), tal com ja ho és de Ciutadans (C's) a Catalunya”.

En declaracions a la cadena COPE recollides per l'agència EFE, Rull va considerar que el partit que lidera Rosa Díez té “una visió d'Espanya uninacional i monolítica sense voluntat de dialogar en res” i, en aquest sentit, va expressar la seva preocupació davant la possibilitat que UPD “pugui acabar influint en la política espanyola fins al punt que el PP n'acabi sent mentalment gregari”.

Com a Catalunya

Pel secretari d'organització convergent, aquesta situació de seguidisme per part del PP ja es produeix a Catalunya, on, a parer seu, no només el partit que presideix Alícia Sánchez-Camacho, sinó també el PSC, van “sovint a remolc de Ciutadans”. Com a exemple, el convergent va posar el recent incident entre C's i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, quan, després que els diputats del partit que presideix Albert Rivera abandonessin l'hemicicle en protesta per una discrepància amb la presidenta, els populars els van seguir, un fet que Rull ahir va tornar a qualificar de “lamentable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia