Política

Camacho diu a Mas que “no busqui suports” al procés a l'exterior perquè “són socis i amics d'Espanya”

La líder del PP creu que el president de la Generalitat “s'equivoca” quan parla de la consulta i la independència de Catalunya en els seus viatges

“Està buscant suports internacionals i no els trobarà”, insisteix

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha volgut avisar aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que està mantenint una estratègia errònia en parlar del procés català quan viatja a l'exterior. Aprofitant la visita de Mas a Israel d'aquests dies, la popular ha criticat el president i l'ha advertit que “no busqui suports internacionals” a la consulta o a la independència de Catalunya. I és que, segons Sánchez-Camacho, Artur Mas “s'equivoca” quan cerca adhesions d'altres països del món, perquè tots aquests estats “són socis i amics d'Espanya” i, segons ella, “mai seran còmplices” d'un procés que “trenca la Constitució”.

“Està buscant suports internacionals i no els trobarà”. Així de ferma s'ha mostrat Alícia Sánchez-Camacho en valorar el viatge d'Artur Mas a Israel i en interpretar que la visita s'emmarca “només” en la recerca d'adhesions al procés polític català. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha demanat al president de la Generalitat que “no s'esforci” en buscar suports “ni dins ni fora d'Espanya”. I és que, segons ella, “ningú” voldrà posar-se del costat “d'un trencament constitucional que no volen”.

D'aquesta manera, Sánchez-Camacho ha volgut dissuadir a Mas de la idea de parlar de la consulta quan viatja fora de Catalunya. La popular, de fet, ha advertit a Mas que “els únics socis que trobarà a l'exterior són els socis d'Espanya i amics d'Espanya” i no “d'una Catalunya independent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia