Política

Navarro: “De vegades als partits sobra gent que no actua amb una honradesa com la nostra”

El primer secretari del PSC descarta “una escissió” del PSC i assegura que no es planteja que els crítics votin diferent sobre la consulta

El líder socialista es mostra “convençut” que els díscols “se sentiran vinculats” a la majoria del Consell Nacional

“De vegades als partits sobra gent que no actua amb l'honradesa que requereix una ideologia com la nostra, que actua basada en personalismes i no en el projecte col·lectiu”. Són les paraules del primer secretari del PSC, Pere Navarro, aquest dilluns després del consell nacional extraordinari d'aquest cap de setmana on va imposar les seves tesis i va carregar durament contra el “soroll” del debat intern. Dit això, però, s'ha afanyat a matisar: “Però la immensa majoria dels crítics no sobren, sinó que sumen”.

En aquest context, i durant una entrevista a Catalunya Ràdio, el líder del PSC ha descartat que el partit pugui patir una escissió arran de l'oposició del crítics d'Avancem i Agrupament Socialista a l'estratègia sobre la consulta votada diumenge.

Així, el cap del partit ha assegurat també que no pensa ni tal sols en la possibilitat que, arribat el moment, els diputats díscols amb la direcció votin diferent a la resta de socialistes al Parlament sobre la necessitat de portar al Congrés la petició de la consulta. “Ni m'ho plantejo”, ha dit. Navarro, a més, està segur que els crítics “se sentiran vinculats” al resultat de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia