Política

Rivera assegura que després del procés sobiranista ningú estarà content

El president de Ciutadans assegura que el govern de la Generalitat porta els catalans a una frustració col·lectiva

Rivera nega que ell sigui nacionalista espanyol perquè una cosa és “una nació i l'altra el nacionalisme”

El president de Ciutadans Albert Rivera assegura que el procés sobiranista del govern de la Generalitat de Catalunya portarà els catalans a una frustració col·lectiva. Concretament, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Rivera ha assegurat que després de tot aquest procés a Catalunya ningú estarà content, ni els que estan a favor de la consulta ni els que hi estan en contra. “Els independentistes es frustraran per un govern que diu mentides ja que diu que farà una consulta que no pot fer i els que no som independentistes seguirem emprenyats per un govern que no governa i es dedica tot el dia a parlar de la consulta”.

I és que el líder de Ciutadans ha tornat a defensar que la consulta no es pot fer, ni tan sols per l'article 150.2 de la Constitució, perquè la sobirania de l'Estat no es pot deixar a les Comunitats Autònomes. No obstant, ha admès que aniria a votar en un referèndum sobre la independència de Catalunya, només si es fes a tot l'Estat. I ha volgut deixar clar que votaria ‘no'.

Rivera nega que ell sigui nacionalista espanyol. “Una cosa és una nació i l'altra el nacionalisme”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia