Política

política municipal

Ultimàtum per crear la comissió de la piscina de Lloret

Millor i ICV-EUiA amenacen de tirar pel dret i impulsar el grup d'investigació sense el govern local

L'alcalde assegura que no s'ha constituït perquè l'oposició no n'ha nomenat els membres

El Moviment Independent de Lloret (Millor) i ICV-EUiA van fer ahir un ultimàtum al govern local (CiU-ERC) perquè creï la comissió d'investigació pel sobrecost de la nova piscina municipal, com es va acordar en el darrer ple. “Hem pogut comprovar que l'equip de govern no ha realitzat cap intenció ni comunicació als grups per constituir aquesta comissió ja que ha finalitzat el termini que es va establir en el ple”, va lamentar Marc Fuertes, portaveu del Millor. És per això que aquesta formació dóna un nou termini de cinc dies laborables “perquè voluntàriament l'equip de govern proposi dia i hora”.

Si no és convocada, el Millor sol·licitarà que ho faci de forma subsidiària el secretari municipal, “fent respectar els acords de ple d'aquest ajuntament” i “sens perjudici de prendre les accions oportunes contra l'alcalde per no haver-ho fet”.

ICV-EUiA, grup promotor de la proposta, també va lamentar ahir que el termini hagués expirat sense que la comissió s'hagués creat. A través d'un comunicat van anunciar: “Com que l'equip de govern no s'ha dignat a acomplir el mandat del ple, des del nostre grup municipal convocarem properament tots els grups municipals per tal de mantenir una primera reunió i marcar-nos els objectius pertinents.”

L'alcalde, Romà Codina, però, ho va valorar de forma diferent. Va culpar l'oposició que la comissió encara no s'hagi constituït: “Estem pendents que els grups polítics amb més d'un regidor informin de qui serà el regidor que formarà part d'aquesta comissió i posteriorment es convocarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia