Política

Homs acusa l'Estat de fer un “atac furibund a l'autogovern”de Catalunya

Assegura que amb l'informe elaborat per la Moncloa amb l'objectiu de suprimir organismes de la Generalitat, com el Síndic o el CEO, el govern espanyol va “consolidant l'ofec amb guants de seda”

Considera que sota el discurs d'eliminar duplicitat i simplificar l'administració, l'executiu de Rajoy vol desmuntar l'estat de les autonomies

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimecres que el document de més de 700 pàgines que la Moncloa els ha fet arribar en què proposa suprimir organismes de la Generalitat, com el Síndic de Greuges, el Meteocat o el CEO, “sota el discurs de la simplificació administrativa i l'eliminació de duplicitats”, el govern espanyol està “proposant un canvi de model”. En declaracions a Catalunya Ràdio, Homs ha assegurat que l'executiu de Mariano Rajoy està “creant un discurs” amb l'objectiu de “desmuntar l'Estat de les Autonomies”. De fet, Homs, ha acusat Rajoy de dur a terme un “atac furibund a l'autogovern de Catalunya”, tot alertant que Catalunya es troba “pitjor que fa uns anys”.

Pel també conseller de la Presidència, el govern espanyol va “consolidant” “l'ofec amb guants de seda” de Catalunya. I ha acusat Rajoy de ser “cínic” perquè per una banda demana a la Generalitat que se centri en sortir de la crisi amb polítiques econòmiques i socials, i per una altra banda, els treuen les eines per fer-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia