Política

Un grup ultradretà intenta rebentar un acte de Súmate a Mataró

Quatre falangistes irrompen amb banderes espanyoles i a crits d'‘Arriba España' durant la presentació de la plataforma a la capital del Maresme

L'acte s'ha pogut reprendre un cop s'han retirat els brètols

Un grup d'ultradreta ha intentat boicotejar aquest dimarts al vespre un acte de la plataforma independentista Súmate a Mataró.

Quatre falangistes han irromput al local on se celebrava l'acte de presentació de l'associació amb banderes espanyoles i als crits d'“Arriba España”. També portaven cartells en què acusaven la plataforma de castellanoparlants a favor de la independència de ser “un submarí d'ERC” i d'estar “venuts a la tirania nazionalista”.

Encara no està confirmat si durant l'incident s'ha produït alguna agressió. Els brètols han fet servir un esprai, que pel que sembla era inofensiu.

Un cop els atacants han marxat l'acte s'ha pogut reprendre amb normalitat.

L'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa ha avançat en una piulada a la xarxa social Twitter que demà “denunciarem a la Comissió Europea l'agressió feixista” d'avui contra la plataforma Súmate a Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia