Política

Laia Bonet ja és candidata a les primàries de Barcelona

L'advocada i exdiputada socialista Laia Bonet ja és una de les precandidates a les primàries del PSC a la ciutat de Barcelona. Tot i que feia dies ja va protagonitzar un vídeo promocional, Bonet va anunciar ahir oficialment a través del seu blog que es presentarà reivindicant que “ha arribat l'hora d'una alcaldessa a Barcelona”.

La precandidata, que s'afegeix a les candidatures ja conegudes dels regidors Jordi Martí i Carmen Andrés i la futura de Jaume Collboni, reivindica el seu vincle amb Barcelona –tot i néixer a Valls– i recorda que fa dos anys va impulsar el moviment Ara Primàries. “Vull ajudar a renovar el PSC: els lideratges, les propostes i les formes”, diu. Bonet, que va quedar fora del Parlament després de ser relegada a les llistes per Pere Navarro, afirma que en els darrers mesos “ha redescobert i reforçat la passió per la política”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia