Política

Aguirre acusa Mas de tenir el suport d'“assassins i terroristes”

La líder del PP madrileny demana al president de la Generalitat que canviï de direcció després de veure “la foto” dels expresos d'ETA defensant el dret a decidir

Qualifica de “vergonya i ignomínia” l'acte del passat diumenge a Durango

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i actual presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre, ha qüestionat aquest dijous la legitimitat de la consulta catalana pels suports que, segons ella, ha obtingut de l'entorn d'ETA.

En una entrevista a la cadena Esradio, Aguirre s'ha referit a l'acte que el passat diumenge va fer el col·lectiu d'expresos de l'organització a Durango, i durant el qual es va reivindicar el “dret a decidir” dels Bascos'.

Aguirre ha volgut relacionar el manifest de l'EPPK amb la consulta catalana i ha reclamat a Artur Mas que “se n'adoni” de quins són els col·lectius que, segons ella, li fan costat en el seu projecte sobiranista.

I és que segons la lideresa, el president de la Generalitat hauria de canviar de direcció després de veure “la foto” dels expresos d'ETA defensant el dret a decidir.

“Li sembla bé que li donin suport assassins i terroristes?”, ha etzibat.

La presidenta del PP madrileny ha definit l'acte de diumenge passat de “vergonya i ignomínia” i ha instat el govern espanyol a canviar les lleis per prohibir, “si és que ara ho permeten”, actes com el del cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia