Política

Atac amb pintura a la seu de Compromís per Ontinyent

Els partits democràtics condemnen aquesta acció i donen suport a la coalició

L'Ajuntament d'Ontinyent i tots els grups polítics que configuren la corporació, condemnen enèrgicament l'atac amb pintura que aquesta nit s'ha produït contra la seu de la coalició Compromís al Carrer Major d'aquesta vila d ela comarca de la Vall d'Albaida.

Des del Govern Municipal es vol manifestar tot el suport de la institució i dels seus membres als components de Compromís, i denunciar aquestes actituds intolerants i antidemocràtiques que no representen a la societat d'Ontinyent ni tenen cabuda en el nostre sistema de valors.

A la nota feta pública per la municipalitat ontinyentina es manifesta que “qualsevol intent d'atemorir o coaccionar l'acció d'una formació política tindrà sempre enfront l'Ajuntament d'Ontinyent i ha de rebre la més enèrgica repulsa per part dels demòcrates”.

“No ens faran callar”

Redacció

Passades la 1 de la matinada, un grup d'energúmens ha llançat botelles de vidre plenes de pintura a la seu de Compromís per Ontinyent situada al Carrer Major, embrutant la façana, la porta d'accés als pisos dels veïns de l'edifici i el carrer. El col·lectiu condemna durament aquest atac antidemocràtic a mans d'aquells que utilitzen la violència per a imposar la seua raó.

Els fets estan en mans de la policia que ha assegurat que està treballant per tal de trobar els autors de l'atac. Els components d'aquest col·lectiu polítics afirmen que no entraran en el joc dels atacants, “perquè nosaltres estem al joc de la democràcia, i res ni ningú ens farà eixir d'aquest i seguirem treballant per Ontinyent i pel País Valencià allà on els ciutadans i ciutadanes ens confien el seu vot”.

El portaveu Comarcal de Compromís, Joan Gilabert, ha assegurat que “amb aquest acte vandàlic no s'ha aconseguit cap propòsit.” “No som la primera seu de Compromís que ha sofert aquests atacs, ja ha passat a altres llocs com València, Gandia o Picanya. Fins i tot companys de les Corts han sofert amenaces de mort. Però ni això ni res serà suficient per a evitar que continuem treballant per millorar la vida dels ontinyentins i dels valencians perquè Compromís creiem fermament en la democràcia i el diàleg per a defensar els nostres ideals, qui vulga enfrontar-se amb nosaltres ho haurà de fer presentant-se a unes eleccions”.

La reacció del col·lectiu d'Ontinyent ha estat unànime i mantenen que “no ens callaran i seguirem lluitant amb les armes que ens dona la democràcia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia