Política

equipaments

‘Conviden' Codina, Tibau, Crespo i Valls a la comissió de la piscina de Lloret

Seran citats a declarar juntament amb altres càrrecs tècnics municipals per analitzar el sobrecost de l'equipament

La compareixença serà voluntària

La comissió de seguiment de la piscina municipal de Lloret, que haurà d'analitzar les obres i el seu sobrecost, va ser constituïda ahir. En la primera sessió es va acordar demanar que hi compareguessin l'alcalde, Romà Codina (CiU), com a exregidor de Noves Infraestructures; l'exalcalde i actual diputat Xavier Crespo (CiU); Ivan Tibau (CiU), secretari general de l'Esport en qualitat d'exregidor d'Esports; i el regidor Josep Valls (CiU), exresponsable d'Urbanisme. A part d'aquestes peticions polítiques n'hi ha d'altres de càrrecs tècnics, com la de l'interventor municipal i l'assessor tècnic d'Urbanisme.

Els partits de l'oposició, en tenir majoria, han pogut imposar els seus noms. Tot i això, la desena de persones que es vol escoltar no tindran l'obligació de comparèixer-hi. Per tant, només se'ls enviarà una carta per convidar-los a assistir-hi. Seran ells els que lliurement decidiran si volen participar a la comissió o no.

Els diversos grups municipals van aprovar ahir el funcionament d'aquesta comissió, que serà presidia per l'alcalde Romà Codina. Els regidors van aprofitar ahir per demanar diversa documentació vinculada amb la piscina.

La propera sessió de la comissió de seguiment serà el 7 de febrer. Per aquell dia s'han previst les primeres compareixences. En la primera jornada s'ha demanat que hi assisteixin l'arquitecte i l'enginyer municipals i el director del projecte.

LA DATA

07.02.14
La comissió
celebrarà la propera sessió amb la compareixença, si ho volen, dels tres primers declarants.

LA FRASE

Els passarem tota la informació que ens demanin i llavors podran demanar explicacions a qui vulguin
Romà Codina
Alcalde de Lloret de Mar

L'empresa porta el cas als jutjats

L'empresa constructora de la nova piscina de Lloret, que no ha cobrat el darrer pagament perquè el ple ho va tombar, ha portat aquesta qüestió al jutjat contenciós administratiu. Serà el jutge qui haurà de determinar ara quina quantitat pertoca pagar-li. “És una tranquil·litat que sigui un jutge el que digui quant haurem de pagar”, va dir l'alcalde Romà Codina. El govern local no va aconseguir aprovar la liquidació de les obres –i per tant, poder fer el darrer pagament–, perquè els partits de l'oposició, fent ús de la seva majoria, van aconseguir que es rebutgés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia