Política

NARCÍS CASASSA

ALCALDE DE SANT JULIÀ DE RAMIS

“Ja no reconec el meu partit”

Narcís Casassa ahir va presentar la carta de baixa del partit després de mesos de reflexió, especialment pel desacord amb temes nacionals i la manca de sensibilitat del partit amb la discrepància. L'alcalde de Sant Julià de Ramis, però, fa un pas més i posa a disposició del partit l'acta de regidor i, per tant, l'alcaldia.

Havia arribat el moment, doncs?
Sí. I el motiu ha estat el profund desacord amb l'actual direcció en temes nacionals. El setembre passat ja vaig dir que em considerava més a fora que a dins.
A banda del tema nacional, per què seria aquest desacord?
Per com es gestiona actualment dins el partit la discrepància.
La votació al Parlament va ser la gota que va fer vessar el got?
Sí, perquè va servir per reafirmar les meves idees al voltant del projecte nacional.
Per què posa a disposició l'acta de regidor? Pensi que és alcalde...
Per coherència, fonamentalment. Vaig aconseguir la confiança de la ciutadania en presentar-me per un partit com el socialista i el projecte que en aquell moment representava. Per això si la meva baixa ha de ser algun problema per a la direcció plegaré.
Quin ha de ser el projecte dels socialistes?
No podem renunciar a contribuir en aquest projecte nacional que s'ha obert i responent només als interessos del PSOE. I penso que en aquest marc és difícil fer un projecte propi .
Sensació agredolça?
El que jo dic és que estic molt agraït al partit perquè m'ha permès participar en la construcció del meu país des de la meva modesta aportació en l'àmbit municipal des del 1995, si bé ja havia estat implicat en política molt abans, el 1984, tot i que l'etapa més forta és des del 1999, ja a Sant Julià de Ramis. Per això penso que ara ha arribat un moment en què es donen unes circumstàncies que porten a que jo ja no reconegui el PSC com el meu partit.
j.t.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia