Política

Collboni també fa el pas i optarà a ser alcaldable a Barcelona

Coincidint amb l'inici de la recollida d'avals, avui presentarà la seva candidatura en les primàries del PSC

Els indicis ho insinuaven i finalment es confirmen: el diputat Jaume Collboni també optarà a ser el cap de llista del PSC a la ciutat de Barcelona amb vista a les eleccions municipals de l'any vinent. Avui inscriurà la seva precandidatura a la seu de la federació de Barcelona, coincidint amb el primer dia de recollida d'avals per a les primàries. La recollida d'avals dels candidats es perllongarà fins al proper 1 de març. En aquest termini, els candidats han de complir un doble requisit. D'una banda, han d'aconseguir l'aval de 18 a 25 membres del consell de la federació barcelonina del partit, o el de 150 a 200 militants. De l'altra, també necessiten els de 1.000 a 1.500 residents a Barcelona de més de 16 anys que no siguin membres del partit. Segons el calendari del partit per al procés, el 8 de març, una setmana després del tancament del termini per la presentació d'avals, es proclamaran els candidats i les votacions seran el dia 29 de març.

A banda de Collboni, també està confirmat que concorreran a les primàries el president del grup municipal, Jordi Martí, la regidora Carmen de Andrés, l'exdiputada Laia Bonet i el militant Manel Fernández. També s'espera que ho faci la diputada Rocío Martínez-Sampere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia