Política

Trias avança que el Barça optarà per la remodelació del Camp Nou

L'alcalde de Barcelona revela que Rosell li va comunicar fa uns dies la probable decisió de la junta de renunciar a la construcció d'un nou estadi

El motiu és l'elevat cost econòmic que suposaria aixecar un nou camp

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha avançat aquest dilluns al matí que el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, li va comunicar en persona fa uns dies la probable decisió de la junta directiva blaugrana d'optar per la remodelació completa de l'actual Camp Nou i no per la construcció d'un nou estadi pel seu cost econòmic.

“Sí, fa uns dies el president Rosell i jo mateix ens vam reunir i em va dir que la junta desistiria i que, probablement, optarien per una remodelació de l'estadi”, ha avançat en una entrevista a El món a RAC 1.

En aquest sentit, l'alcalde ha apuntat que la decisió es deu a temes econòmics, ja que el FC Barcelona hauria d'afrontar un “terrible cost” econòmic si optés per aixecar un nou camp a l'Avinguda Diagonal, als actuals terrenys d'Esports UB. En concret, Trias ha apuntat que la xifra de la construcció d'un nou estadi s'aproximaria als 600 milions d'euros, mentre que la remodelació costaria uns 200 milions d'euros.

“Construir un estadi nou no afectava els veïns, era una situació relativament tranquil·la. El problema era el terrible cost d'una operació com aquesta. Per als veïns de les Corts era positiu, perquè es construïa una zona esportiva a la zona de l'estadi”, ha assegurat Trias.

A nivell personal, l'alcalde no s'ha volgut mullar sobre aquesta decisió, que el club podria confirmar aquest mateix dilluns en una roda de premsa. “No em sembla ni la millor ni la pitjor opció. És una qüestió interna. El club ha de reflectir la decisió dels socis”, ha opinat. “L'Ajuntament estarà al costat del club en la mesura que pugui”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia