Política

Vila anuncia una partida de 7 milions d'euros per evitar desnonaments de persones en atur de llarga durada

Unes 4.000 persones rebran una ajuda d'entre 100 i 200 euros per un període de fins a un any

El departament obrirà també una nova convocatòria per rehabilitar edificis de 17 milions d'euros

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat que posarà en marxa una nova línia d'ajuts a finals de febrer per evitar desnonaments de persones que estan en situació d'atur de llarga durada. Concretament, es destinaran 7 milions d'euros que beneficiaran unes 4.000 persones, amb una ajuda per persona d'entre 100 i 200 euros per un període de fins a un any.

D'altra banda, en resposta a una pregunta parlamentaria al ple d'aquest dimecres, Vila ha avançat que també s'obrirà una nova convocatòria, l'última va ser el 2010, per rehabilitar edificis. En aquest cas s'hi destinaran 17 milions d'euros per millorar l'accessibilitat, millores energètiques i patologies estructurals.

En la seva intervenció, Vila ha argumentat la necessitat d'impulsar un estímul en el sector de la construcció mitjançant la rehabilitació d'habitatges i ha posat la ciutat de Barcelona com a exemple. Una mesura que, de moment, està condicionada a que es tanqui un acord amb el ministeri de Foment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia