Política

Arrenca la convenció del PP a Barcelona per “desmitificar les tesis independentistes”

Fins a cinc ministres del govern espanyol, a més d'alts càrrecs del PP català i de la resta de l'Estat, acudeixen a la trobada

El primer en intervenir avui és el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, al costat d'Enric Millo

El president espanyol, Mariano Rajoy, clourà aquest dissabte l'acte

La convenció del PP Junts sumem arrenca aquest divendres amb una trobada a Barcelona en què la consulta d'autodeterminació de Catalunya -prevista pel 9 de novembre- i la política fiscal constaran entre els principals assumptes de l'ordre del dia. A la trobada hi acudiran fins a cinc ministres del govern espanyol, a més d'alts càrrecs del PP català i de la resta de l'Estat. L'encarregat de cloure l'acte, demà dissabte, serà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

La convenció comença aquest matí amb un discurs d'Alícia Sánchez-Camacho i la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal. El primer en intervenir, tot seguit, serà el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que participarà en el col·loqui Junts en sortirem juntament amb el vicesecretari d'Organització del PP català, Enric Millo. La intervenció de Montoro és, després de la de Rajoy, una de les més esperades.

Segons fonts de la direcció del PP català, l'embat sobiranista serà el tema estrella de la trobada i la cúpula la del PP centrarà el seu discurs en “desmitificar les tesis independentistes”. Hi haurà sessions amb historiadors, economistes i altres professionals per rebatre les tesis sobiranistes.

A més de Montoro, també participaran a la convenció el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz , la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, o el president gallec, Alberto Núñez Feijóo.

També es preveu que hi assisteixin, malgrat que sense fer discursos públics, el ministre d'Indústria, José Manuel Soria, la titular de Foment, Ana Pastor, i la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que acompanyarà Rajoy dissabte en l'acte de cloenda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia