Política

Cospedal adverteix que no permetran que se surtin amb la seva qui pretén “robar” la història conjunta de Catalunya i Espanya

La secretària general del PP creu que “1ui digui que cal separar” Espanya “a cops de matxet és que no sap res ni d'Espanya ni de Catalunya”

La dirigent popular indica que els catalans “tenen dret a saber” que han rebut de l'Estat 32.000 milions d'euros en només un any i mig”

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha advertit aquest divendres que els populars no consentiran que se surtin amb la seva qui volen “separar Espanya a cops de matxet” i qui pretenen “robar” la història conjunta de Catalunya i Espanya.

“Qui digui que cal separar” Espanya “a cops de matxet és que no sap res ni d'Espanya ni de Catalunya”, ha assenyalat Cospedal en la inauguració de la convenció del PP català, en què ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, i ERC, d'estar “mentint” els catalans amb un “món imaginari” que suposaria deixar Catalunya fora d'Europa. En aquest sentit, ha volgut arremetre contra el govern de la Generalitat i ERC per “mentir”. “No volen explicar que una Catalunya independent naixeria en fallida”.

“La identitat, com la sobirania d'una nació, no és una cosa que es pugui trossejar”, ha afegit Cospedal, qui també ha assenyalat que els catalans “tenen dret a saber” que la seva comunitat ha rebut de l'Estat 32.000 milions d'euros en només un any i mig”, i que ha estat, amb Andalusia, la que ha comptat amb més inversió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia