Política

Vidal-Quadras deixa el PP després de 30 anys i s'uneix al nou partit Vox

El vicepresident del Parlament Europeu, expresident del PP a Catalunya i fins ara membre de la Junta Directiva Nacional anuncia el fitxatge per la formació de José Antonio Ortega Lara

“Fa temps que hi havia diferències entre les meves idees i les de la cúpula del partit”, assegura, tot remarcant que no deixarà l'escó a Europa

El vicepresident del Parlament Europeu, expresident del PP a Catalunya i fins ara membre de la Junta Directiva Nacional dels populars, Alejo Vidal-Quadras, ha decidit donar-se de baixa com a militant del PP i fitxar pel nou partit Vox, presentat fa quinze dies, i capitanejat per l'exfuncionari de presons segrestat per ETA i també exmilitant del PP, José Antonio Ortega Lara. Segons publica aquest dilluns el diari El Mundo, Vidal-Quadras ha enviat una “dura”carta a Mariano Rajoy en què li explica els motius de la seva marxa i en què acusa al líder del PP de “fatalisme escèptic”, de falta de “passió” i de “acceptació del risc”, sobretot amb la situació a Catalunya.

El rotatiu madrileny també explica que l'eurodiputat s'ha acomiadat de tots els militars del PP a través d'un vídeo, que ha enviat a través d'un correu electrònic.

En declaracions a RAC 1, Vida-Quadras ha confirmat que fitxarà per Vox “de manera immediata”. També ha assegurat que “fa temps que hi havia diferències entre les meves idees i les de la cúpula del partit” i que el PP ha fet polítiques que l'han fet “allunyar molt de les aspiracions del seu electoral”. “L'excarceració de Bolinaga i la passivitat del PP en la sentència d'Estrasburg sobre la doctrina Parot no és acceptable”, ha criticat.

Amb tot, l'eurodiputat ha assegurat que no té “cap raó per deixar l'escó a Europa”, tot remarcant que “no tinc discrepàncies amb la política del grup parlamentari popular europeu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia