Política

Camacho i Zaragoza planten el Parlament de Catalunya

Només PSC i PP defensen que la popular i el socialista “no tenen obligació” d'acudir a la Comissió d'Afers Institucionals

ICV-EUiA i CiU demanen la dimissió de la popular com a senadora i C's ha avançat que tornarà a demanar una comissió d'investigació

Cadires buides. La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el diputat del PSC al Congrés i exdirigent dels socialistes, José Zaragoza, no han acudit a comparèixer a la Comissió d'Afers Institucionals (CAI), tal i com havien estat reclamats per parlar del cas d'espionatge polític de Mètode 3. Tots dos havien estat citats per la comissió per donar explicacions sobre la gravació el juliol del 2010 d'un dinar entre la líder dels populars catalans i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga de Barcelona.

Tots els partits, menys PP i PSC, han carregat durament contra els dos i especialment contra Camacho, en considerar-ho una ofensa al Parlament. ICV-EUiA i CiU han demanat la dimissió de la popular com a senadora i C's ha avançat que tornarà a demanar una comissió d'investigació sobre el cas. “Camacho ha perdut tota la legitimitat per demanar a ningú que compleixi amb la legislació vigent”, ha indicat Jaume Bosch, d'ICV-EUiA.

PSC i PP de Catalunya han defensat que “no tenien obligació” d'acudir a la CAI i han denunciat motius “polítics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia