Política

Homs replica al govern espanyol que és ell qui es fica en un “carreró sense sortida”

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern retreu de nou a Madrid la seva negativa al diàleg

Avisa que la negativa “constant” al diàleg genera “inquietud i incertesa”

El conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, ha advertit aquest dimarts al Govern espanyol que és ell qui s'està ficant en un “carreró sense sortida” al negar-se a dialogar amb la Generalitat per donar viabilitat a la consulta.

“Quan planteges coses que van en contra de la majoria d'un poble, i és evident que és així, i et negues sistemàticament al diàleg, et situes en un carreró que no té sortida”, ha advertit en roda de premsa després del Consell Executiu, després de les recents declaracions de la vicepresidenta de l'executiu central, Soraya Saénz de Santamaría.

Homs ha reiterat que aquesta posició “no és sostenible en el temps”, pel que ha confiat que acabaran canviant d'actitud perquè són els primers interessats en sortir d'aquest carreró.

El portaveu del Govern ha considerat un “error” la negativa al diàleg del president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, i ha avisat que això genera “inquietud i incertesa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia