Política

política

Josep Marigó acusa de deslleialtat els crítics del PSC

L'alcalde de Blanes defensa la feina del primer secretari

Insta els que no se sentin a gust a marxar del partit

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha acusat de deslleialtat els crítics dins la federació de Girona del PSC. Marigó troba que els regidors i militants que han qüestionat la feina del primer secretari, Juli Fernández, són “deslleials” i fan més mal que bé a la formació. “El problema és que aquí hi ha massa egos, i això fa mal i desorienta els electors. És un problema greu.”

Marigó, militant del PSC des del 1998, és president del consell de federació a Girona. Troba que els crítics no han deixat treballar Fernández, escollit el febrer del 2012. “En Juli va ser generós incorporant gent crítica a l'executiva, però tot i això no l'han deixat treballar mai amb tranquil·litat”, sosté Marigó, batlle des del 2011 i que ho havia estat entre el 2003 i el 2007.

Marigó recorda que la federació ha pres acords i ha debatut les coses, però que els companys més crítics “mantenen viu un foc que només interessa a les altres formacions. Si no estan còmodes en el partit, que se'n vagin.” A Marigó no li agrada que es parli de sectors catalanistes i no catalanistes en el PSC. “Represento un partit amb gent molt diversa.” Els crítics amb Fernández han amenaçat de fer llistes al marge del PSC en les municipals del 2015.

LA FRASE

El problema és que hi ha massa egos, i això fa mal i desorienta els electors. És un problema greu
Josep Marigó
President del consell de federació del psc a GIRONA

L'alcalde d'Ullà, molest per les baralles internes

Un altre alcalde del PSC a les comarques gironines és el d'Ullà, Josep López. Set dels nou regidors del municipi baix-empordanès són socialistes, i López assisteix amb insatisfacció a les dissensions dins el partit. “És difícil dur un partit amb tantes persones que pensen de manera diferent i que, més o menys, tenen ànsies de poder.”

López, alcalde des de fa una dècada, troba que Juli Fernández és de tarannà dialogant i lamenta les baralles internes dins la federació. “Estem parlant massa de nosaltres quan hi ha molta gent aturada. Això és el que em sap greu.” El batlle d'Ullà trobaria normal que alguns companys marxessin i demana pronunciaments clars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia